English

                                                                    

To smo mi

    

Aktualno

    

Blogi

e-novice e-novice
 
 
 

O naših e-novicah

Kontrastikine e-novice vam pošiljamo občasno, gotovo ne pogosteje kot enkrat mesečno. Neposredno v vaš elektronski nabiralnik vam boste tako prejemali:
  • predstavitev novih del in uspešno zaključenih projektov iz našega studia,
  • novice, kot jih najdete tudi v rubriki »Aktualno«,
  • ponudbe, ki lahko izboljšajo naše sodelovanje,
  • obvestila o novih storitvah, ki jih nudimo.

Velikost sporočil

Naše e-novice navadno vključujejo slike znotraj samega sporočila, ki jih bo vaš poštni odjemalec (MS Outlook, recimo) prikazal, samo, če mu to dovolite. Sporočila ne vključujejo priponk. V kolikor želimo, da pogledate kakšno datoteko, jo lahko prikličete s povezavo na naše spletne strani.

Naročilo na e-novice

V polje v nogi strani (na desni) vpišite svoj elektronski naslov in potrdite vnos s tipko enter ali s klikom na gumb za pošiljanje. To je vse. Sistem bo na vpisani elektronski naslov zaradi varnosti poslal sporočilo, da ste se prijavili.

Varovanje osebnih podatkov

Zavezujemo se, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za pošiljanje obvestil o Kontrastiki in njeni dejavnosti. V nobenem primeru jih ne bomo posredovali tretji osebi.

Morebitna odjava?

V kolikor naših e-novic ne boste želeli več prejemati, preprosto kliknite na povezavo, ki bo na voljo v vsakem od sporočil. Odjava poteka avtomatsko, tako da je bojazen, da bi vas kdo od nas »pozabil« umakniti s seznama naročnikov, odveč.


Domov    e-novice
Pokličite nas  
Kontrastika@
Crta
Kontrastika na Facebooku  Facebook
Crta
Linked in  LinkedIn
Crta
 
eNovice
Več o enovicah