English

                                                                    

To smo mi

    

Aktualno

    

Blogi

To smo mi To smo mi
     
 
ljudje
vizitka
kje nas najdete
sodelujemo z ...
podmornica?
 
To smo mi   Kontrastika je oblikovalski studio v Ljubljani, ki ga vodiva Mojca Janželj Tomažič, večkrat nagrajena oblikovalka in fotografinja ter Matjaž Tomažič, grafični oblikovalec, ilustrator in informacijski arhitekt z večletnimi izkušnjami v najuglednejših slovenskih oglaševalskih, oblikovalskih in spletnih agencijah. S svojim znanjem in izkušnjami se ne ustrašimo tudi najzahtevnejših izzivov, ki jih prinašate k nam.

Smo radovedni

Verjamemo, da samo tesno sodelovanje z vami, našim naročnikom, lahko prinaša skupne uspehe. Zato se radi pogovarjamo z vami. Ja, radovedni smo. Za vašo organizacijo želimo delati, kakor bi bila naša. Želimo jo spoznati »od znotraj«, skupaj z njenimi ljudmi, storitvami, produkti in trači.

Smo inovativni

Ker je vaša organizacija tudi naša, vam radi predlagamo nove poti in rešitve. Izzive, pred katerimi se boste znašli, skušamo »zavohati« že vnaprej in pravočasno predlagati naše skupne odgovore nanje.

Smo odgovorni

Svoje delo jemljemo resno! Kljub temu, da se včasih zdi drugače. In – bolje, da veste že zdaj – včasih ga jemljemo tudi zelo zelo osebno.

Vi ste naš naročnik.

Ja, prav vi. Ker verjamemo, da ste v svojem delu inovativni in ustvarjalni, kot smo mi v svojem. Ker verjamemo, da v moč radovednosti verjamete vsaj toliko kot mi. In ker verjamemo, da si želite nastopati drugače od konkurence in v svoje okolje vnesti svežino, ki je drugi še niso izkusili.

Aja, saj ne zamujate s plačili, kajne?


Domov    To smo mi
Pokličite nas  
Kontrastika@
Crta
Kontrastika na Facebooku  Facebook
Crta
Linked in  LinkedIn
Crta
 
eNovice
Več o enovicah