English

                                                                    

To smo mi

    

Aktualno

    

Blogi

To smo mi To smo mi
    kje nas najdete
 
ljudje
vizitka
kje nas najdete
sodelujemo z ...
podmornica?
 
Kje nas najdete

  Oblikovalski studio Kontrastika najdete v središču Ljubljane, na Slovenski cesti 11, v prvem nadstropju. Res da studio ni prav velik, se pa zato nahajamo tako rekoč v ljubljanski »latinski četrti«, v neposredni bližini Drame SNG Ljubljana, le streljaj stran pa so tudi Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK), Cankarjev dom in Filozofska fakulteta.

Dostop z avtomobilom iz smeri Bežigrada

(Ljubljana – sever)
Po Dunajski cesti se peljite mimo WTC-ja, Bežigrajskega stadiona, Delove stolpnice, pod železniškim podvozom in naravnost nadaljujte pot po Slovenski cesti. Peljite se mimo ljubljanskega Nebotičnika in trgovine Nama. Na naslednjem semaforju zavijte desno na Šubičevo ulico. Na levi strani, takoj za stavbo Državnega zbora Republike Slovenije, je možnost parkiranja na parkirišču na Trgu republike ali v garažni hiši pod njim. Ko izstopite, peš prečkajte Trg republike. Na Erjavčevi cesti, ki je na tem delu zaprta za motorni promet, pojdite levo mimo ljubljanske Drame. Pred tem prečkajte Igriško ulico, da boste lahko zavili desno na Slovensko cesto. Po njej (no, po pločniku seveda) stopite do naslednje stavbe, kjer je v prvem nadstropju doma Kontrastika. V primeru, da so vhodna vrata zaklenjena, prosimo, uporabite hišni zvonec.

Parkiranje

Ni tak problem, kot je videti na prvi pogled. Parkiranje neposredno pred našim vhodom sicer ni mogoče, mogoče pa je na parkirišču na Trgu republike ali v garažni hiši pod njim, na Kongresnem trgu ter na Igriški in Gregorčičevi ulici. Žal pa ob delovnikih nobena od teh opcij ni brezplačna.

 
  Oblikovalski studio Kontrastika
Slovenska cesta 11
1000 Ljubljana

Če se vseeno izgubite, pokličite 041 536 494

Domov    To smo mi    Kje nas najdete
Pokličite nas  
Kontrastika@
Crta
Kontrastika na Facebooku  Facebook
Crta
Linked in  LinkedIn
Crta
 
eNovice
Več o enovicah