English

                                                                    

To smo mi

    

Aktualno

    

Blogi

Pogoji uporabe Pogoji uporabe
 
 
 
Lastnika in upravitelja spletnih strani pod krovno domeno www.kontrastika.si sta Mojca Janželj-Tomažič in Matjaž Tomažič, samostojna ustvarjalca na področju kulture, ki nastopata pod znamko Kontrastika, registrirano na območju Republike Slovenije.

Ogledovanje teh spletnih strani in morebitno kopiranje podatkov z njih pomeni pristanek na pričujoče pogoje uporabe.

Avtorske pravice

Vse informacije in slikovno gradivo (fotografije, ilustracije, zemljevidi ipd.), objavljeno na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, ni dovoljeno kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani.

Omejitev odgovornosti

Ne upravitelja teh spletnih strani, ne katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri njihovem nastanku in izdelavi, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do, uporabo teh spletnih strani ali informacij, ki jih vsebujejo, zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelja teh spletnih strani z vsemi podatki zbranimi na teh spletnih straneh razpolagata v skladu z veljavno zakonodajo. Uporabljata jih izključno v namene obveščanja o svoji dejavnosti in jih ne posredujeta tretjim osebam.

Domov    e-novice
Pokličite nas  
Kontrastika@
Crta
Kontrastika na Facebooku  Facebook
Crta
Linked in  LinkedIn
Crta
 
eNovice
Več o enovicah